Рейтинг: +19
Оцінка
[+] | Xvost |
[+] | ВН Цокур |
[+] | Рудий Кіт |
[+] | Алексей Краснов |
[+] | slavuty4_17UA |
[+] | Dena |
[+] | Kaiser_Wilhelm_II |
[+] | Instructor |
[+] | Maks._.2m62u |
[+] | Dmytro_UZ |
[+] | hagues98 |
[+] | Ruslan88 |
[+] | ДС3 |
[+] | Сашко |
[+] | Олекса Новінський |
[+] | Максим Козуб |
[+] | LvivTrains |
[+] | qwerty |
[+] | illia |
Інформація про фото
Опубліковано: 01.04.2024 09:15
Переглядів: 228
Ліцензія: Copyright ©
Постійне посилання
ЭР9П-193
Дорога приписки: | Львівська філія УЗ |
Депо приписки: | РПЧ-3 Здолбунів |
Тип: | Електропоїзди |
Категорія: | Електропоїзди змінного струму |
Модель: | ЭР9П |
Завод: | Рижский вагоностроительный завод |
Стан: | 08.2024 — передан на другую дорогудействующий (оновлено 01.2024) |
Побудований: | 06.1967 |
ЭР9П-194
Дорога приписки: | Львівська філія УЗ |
Депо приписки: | РПЧ-3 Здолбунів |
Тип: | Електропоїзди |
Категорія: | Електропоїзди змінного струму |
Модель: | ЭР9П |
Завод: | Рижский вагоностроительный завод |
Стан: | 08.2024 — передан на другую дорогудействующий (оновлено 01.2024) |
Побудований: | 06.1967 |
Метадані EXIF
Виробник камери: | Canon |
Модель камери: | Canon EOS 250D |
Програмне забезпечення: | Adobe Photoshop Express (Android) |
Дата і час зйомки: | 29.03.2024 08:30:30 |
Витримка: | 1/250 с |
Діафрагма: | 5.6 |
Чутливість ISO: | 400 |
Фокусна відстань: | 102 мм |
Детальніше |
Коментарі (4)
Фото: 0
Два кругляша стоять на станції чекають на відправку
1
Фото: 16
Цих кругляшів давно пора на металолом пустити. В цих гробах вже страшно їздити!
0
Фото: 445 · Автор фото
Давайте так все поріжемо й не буде на чому їздити. Поки нема їм заміни
0
Фото: 4467
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
так, зараз пустити під ніж пешки, ЕР2, ЧС4 та ВЛ8 і буде торба залізниці. Ці гроби, хоч і гроби, але ми ще їздимо біль-менш.
0
Додати коментар
Ви не можете залишати коментарі так як не авторизовані.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті, будь ласка, щоб мати можливість залишати коментарі.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті, будь ласка, щоб мати можливість залишати коментарі.