New Year Cap Small
Україна ЭР9М-519
Україна, Київська областьперегін Васильків-I - Васильків-ІІ (з 2022 року - Васильків-Центр)
Ukraine, Kyiv regionVasyl'kiv-I - Vasyl'kiv-II line
Автор: Olezhan4ik                   Дата: 29 грудня 2021 р.

Інформація про фото

Опубліковано: 24.11.2024 17:49
Переглядів: 182
Ліцензія: Copyright ©

Постійне посилання

ЭР9М-519

Дорога приписки:Південно-Західна філія УЗ Україна
Депо приписки:РПЧ-8 Фастів-Моторвагонний
Тип:Електропоїзди
Категорія:Електропоїзди змінного струму
Модель:ЭР9М
Завод:Рижский вагоностроительный завод СРСР (СССР)
Стан:08.2024 — передано на іншу дорогудіючий (оновлено 12.2023)
Побудований:01.1978
06.2021 — КР КЕВРЗ

Метадані EXIF

Виробник камери:NIKON CORPORATION
Модель камери:NIKON D5100
Програмне забезпечення:Adobe Lightroom 7.0.0 (Android)
Дата і час зйомки:29.12.2021 16:24:05
Витримка:1/160 с
Діафрагма:5.6
Чутливість ISO:400
Фокусна відстань:40 мм
Еквівалентна фокусна відстань:60 мм
Детальніше

Коментарі (8)

Що це за платформа, з якої зроблено фото?
Фото: 4638
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор довідки / Редактор місць зйомки
а вона там напевне одна, Здорівка.
Рудий Кіт, Дякую!
Фото: 1102 · Автор фото (публікації)
Фотомодератор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
Рудий кіт, на той час називалася платформа «Черкес»
Олег, із якого джерела ти взяв цю назву Черкес? Я її вичитав в розкладі 70-х. Сполучення від першого до другого було вантажопасажирське. Типу такого https://railgallery.pp.ua/view/125795/
ВікторБГол, а які вантажі туди/звідти возили? Продукцію хлібокомбінату?
Мабуть, так. Бо так заготзерно були майже на всіх станціях. Хліб був основним козиром тодішнього режиму. Дефіцитит продуктів харчування був значним. Для прикладу майонез. Дивна "складність" якого була на той час - яйце, олія, оцет та інструмент блендер були малодоступні.  Отака зв'язка другого Василькова та перегону із перевезенням
Фото: 340
Яєчний жовток, оливкова олія, зовсім трохи лимонного соку, все змішати як слід і чудовий майонез готовий
Додати коментар
Ви не можете залишати коментарі так як не авторизовані.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті, будь ласка, щоб мати можливість залишати коментарі.




Головна сторінка · Правила сайту · Довідка · Редколегія · Контакт-центр