Україна ВЛ82М-067
Україна, Харківська областьперегін роз'їзд 10 км - Люботин
Ukraine, Kharkiv region10 km junction - Lyubotyn line
Автор: Olezhan4ik                   Дата: 14 серпня 2024 р.

Інформація про фото

Опубліковано: 17.08.2024 11:49
Переглядів: 188
Ліцензія: Copyright ©

Постійне посилання

ВЛ82М-067

Дорога приписки:Південна філія УЗ Україна
Депо приписки:ТЧ-3 Основа
Мережевий №:12282604/12282612
Тип:Магістральні електровози
Категорія:Двосистемні електровози
Модель:ВЛ82, ВЛ82М
Завод:Новочеркасский электровозостроительный завод СССР
Стан:действующий (оновлено 07.02.2024)
Побудований:06.1977
З заводу прибув в депо Куп'янськ-Сорт.
02.2022 перепрописаний у депо Основа, і передислокований на зберігання на Львівську залізницю, звідки у вересні 2022 повернувся в депо Полтава, де і запущений в роботу.
 
КР-2 РЕРЗ 02.11.1985
КР-1 РЕРЗ 05.03.1991
КР-2 ЗЕРЗ 13.06.2004
КВР ЗЕРЗ 24.12.2015 (заміна лобових частин обох секцій та кабін)
 
31.05.2014 в 14:00 відбулося зіткнення з автоцистерною, що заглохла на переїзді 71-км. перегону Гракове - Коробочкине. Пошкоджена кабіна А та рами обох секцій.

Метадані EXIF

Виробник камери:NIKON CORPORATION
Модель камери:NIKON D7200
Програмне забезпечення:NIKON D7200 Ver.1.04
Дата і час зйомки:14.08.2024 14:32:22
Витримка:1/400 с
Діафрагма:7.1
Чутливість ISO:320
Фокусна відстань:52 мм
Еквівалентна фокусна відстань:78 мм
Детальніше

Коментарі (15)

Бригада вже дзвонить куди требаWell
Радив я вам хлопці стережічся https://railgallery.pp.ua/view/135476/
Фото: 111
Якщо є особистий транспорт по типу автомобіля, або, на крайняк, мопеда, то нічого боятись.
 
https://railgallery.pp.ua/view/124219/ – через декілька хвилин вже шукали мене в окрузі на бобіку (-:
Фото: 4276
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
Цитата (ВікторБГол, 17.08.2024 18:49):
>Радив я вам хлопці стережічся
 
...які ж всі перелякані...
Наприклад, мені не хочеться в 12 років сидіти в участку вдруге. Треба вчасно помітити що тебе здали і принаймі можна встигти спрятатись.
Фото: 4276
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
У 12 років до колій зась взагалі. Це по-перше.
 
По-друге у 12 років не мають права забирати в участок самого, лише з батьками чи представником ювенальної превенції. Все інше - кримінально каране діяння. Все це доказується і реалізується, бо зараз хтось скаже, що у нас закони не працюють, працюють панове, працюють. Але ніхто нехоче возитись, бо нічого незнає.
 
Так само з ТЦК, з поліціянтами, хто закони знає і впевнений, що нічого не порушує, от я з фото, ми НІЧОГО ЦИМ НЕ ПОРУШУЄМО, закон на нашому боці, але цього довести ніхто неможе, всі стоять як бички, коли приїжає два бухих копа з ТЦКашником.
 
Зате як скритну фоткати це тіпа да, це кайф. Та Вас усіх заметуть якщо ви з під курток та кущів будете фоткати. Це справді якісь іщейки і наводчики, які знімають вкрису. Вийшов, скинув фотків, зняв, і пішов собі. Так, є певні речі які неможна знімати, або ж місця, де небажано. Та і зрозумійте лок.бригади, що у вас на лобі не написано що ви любитель залізяки. Машиністи просто виконують вказівку, яка є на залізниці. Але далеко не кожен.
 
Хтось до вас приїхав, максимально чемно, спокійно пояснюйте що нічого не порушуєте (якщо ви і правда нічого не порушуєте, не бігаєте на коліях, не лазите по світлофорах, мостах і т.д.) Недоходе, розвернулись і пішли. А ще краще купіть газовий балончик, допоможе повірте. Не тільки від колійників, а і від собак наприклад.
 
І небоїмся розмови з поліцією, чи ще кимось. Законодавчо вам нічого не зроблять. Глянуть фотки, телефон, документи, може попросять написати пояснювальну, головне нічого не підписувати ніде. По собі знаю. і до сраки корочка працівника УЗ.
Від 7 років шастаю по колії і нічого.
Фото: 22
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор відеокаталогу / Редактор новин / Редактор місць зйомки
Цитата (Рудий Кіт, 18.08.2024 22:23):
> Але ніхто нехоче возитись, бо нічого незнає.
 
Питання, ІМХО, не зовсім у цьому. Просто умовному мені чи ще комусь, хто поїхав кудись щось сфотографувати зовсім не цікаво 90% (або навіть більше 100%) часу виділеного на поїздку витрачати на "качели" та розрулювання питань з цими персонажами, не залежно від їх типу та кількості.
Дебати "на місці" далеко не завжди там і закінчуються. Якщо для когось подібна ситуація є просто "ну буває, ща розрулимо", або людина бажає гострих відчуттів (спілкування з ними, коли вони до тебе докопалися - таки нервує, бо що в них на думці - лише їм відомо) - це персональний вибір людини й називати інших переляканими я вважаю некоректним.
 
Мій принцип наступний:
1) явно "не нариватися" на неприємності, вони самі тебе знайдуть.
2) там де можна заздалегідь (перед зйомкою) домовитись - домовлятись. У 9/10 випадків дозволяють, або перенаправляють до того, в кого є повноваження дозволяти або ні.
3) Знати хоча б зверхньо ПТЕ та інші правила та інструкції. Особливо корисно, коли той хто докопався сам порушує все що можливо.
4) Якщо десь/хтось здав - звалити подалі від залізниці, поки не приїхали персонажі вищеназвані. Якщо потрібно знайдуть будь-де. А "для звітності" - забудуть, бо нафіг якийсь фанат їм здався. А нервові клітини не безлімітні.
5) Не порушувати те що ЯВНО заборонено, якщо заборона юридично більшою частиною правомірна і юридично обгрунтувати протилежне коштує більше зусиль та коштів ніж цінність фотографії звідти.
 
P.S.Так, заради деяких фото доводиться зображати з себе шпіона (фото через паркани, пробіжки від охорони й тому подібне), але це вже свідомий вибір кожного, віддаючи собі звіт про те - які можуть бути наслідки.
Фото: 4276
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
я не здивований твоїм коментарем.
 
Все, будь-які речі про які я десь пишу, тут, на форумі, сайті чи редакторській, чи якісь інші питання, мої доводи, пропозиції, ти завжди їм заперечуєш. Я давно це помітив. Незнаю з чим це зв'язано, але це так. Якщо я десь колись був в твій бік некоректним то вибачаюсь, але чому така предвзятість нерозумію. Хоча у кожного своя думка, і кожен має беззаперечне на неї право, але якось прям по кожному посту чи доводу - штик в мій город. Ну та ладно, всім не вгодиш, таке життя Well
 
Доречі я теж післязавтра гайну на Люботинську гілку, в район Рай-Оленівки, після Олега (Olezhanchik) мені теж зачесалося 2ТЕ116 там половити.
Фото: 22
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор відеокаталогу / Редактор новин / Редактор місць зйомки
>
> Все, будь-які речі про які я десь пишу, тут, на форумі, сайті чи редакторській, чи якісь інші питання, мої доводи, пропозиції, ти завжди їм заперечуєш. Я давно це помітив. Незнаю з чим це зв'язано, але це так.
 
Ні, це не так. Десь 50/50. Тобто іноді погоджуюсь, іноді заперечую, іноді корегую/доповнюю. Але останнє чогось записується тобою до заперечення¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯.
 

>Якщо я десь колись був в твій бік некоректним то вибачаюсь, але чому така предвзятість нерозумію. Хоча у кожного своя думка, і кожен має беззаперечне на неї право, але якось прям по кожному посту чи доводу - штик в мій город. Ну та ладно, всім не вгодиш, таке життя Well
 
Та ніяких претензій немає. Немає за що вибачатись. Це відносно некоректності в мій бік.
 
А предвзятість (?) та штики в твій город - це мабуть через... хм...радикальність(?) думки мабуть. В значенні "з крайнощів у крайнощі".
Поясню.
В мене на більшість твої постів виникає відчуття позиції "є моя думка та неправильна". Тобто максимальна беззаперечність сказаного. Якщо це не так - перепрошую, але що є, то є.
А в постах вище до цього ще додається приналежність до УЗ, бо місцями так й свербить написати, мовляв до "свого" (тобто залізничника) й питань виникає менше ніж до звичайного "мимокрокодила", та й від своїх колег "відмахатися" легше, не доводячи до силових структур питання. Знаю по собі, привіт трамвайним депо.
Знову ж таки - претензій ніяких. Але кожен розуміє написане так, як написано, незалежно від автора.
 
P.S. Якщо ніхто не проти, пропоную подальше наше особисте спілкування на цю тему перенести у телеграм або на форум (або ще кудись, але не тут), якщо є бажання.
А хіба газові балончики це не протизаконно?
Фото: 4276
Фотомодератор / Загальний редактор / Модератор коментарів / Редактор новин / Редактор місць зйомки
Балончики законні, як і пневмати та травмати.
 
Цитата (LRT, 19.08.2024 08:15):
>Але останнє чогось записується тобою до заперечення¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯.
 
Можливо так і було бо з виду було - Цитата (Рудий Кіт, 19.08.2024 07:31):
>ти завжди їм заперечуєш. Я давно це помітив
 
Цитата (LRT, 19.08.2024 08:15):
>є моя думка та неправильна
 
Буває говорю виходячи зі свого досвіду, тому може так виглядати, але ніяких вигадок, лише те, що у самого "закалене шрамами".
 
Цитата (LRT, 19.08.2024 08:15):
>Знову ж таки - претензій ніяких
 
Ну і добре що все вияснили. В принципі побалакали, рішили, зробимо висновки, і достатньо флуду Well
Фото: 7214
Адміністратор / Редактор відеокаталогу / Модератор неавторських фотографій
Цитата (LRT, 19.08.2024 07:15):
>мовляв до "свого" (тобто залізничника) й питань виникає менше ніж до звичайного "мимокрокодила"
У нас чутка пройшла, що когось з наших двіженців звільнили за фотографування. Кого саме, без поняття.
Фото: 874
Адміністратор / Редактор відеокаталогу / Модератор неавторських фотографій / Перекладач
Може фотографував не те? Колаборантів на залізниці вистачає.
Фото: 7214
Адміністратор / Редактор відеокаталогу / Модератор неавторських фотографій
Та такий слух пройшов, що дійсно не те. Але, я стверджувати не хочу. Бо може і не те, а може на думку зашорених консерваторів УЗ не те.
Додати коментар
Ви не можете залишати коментарі так як не авторизовані.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті, будь ласка, щоб мати можливість залишати коментарі.




Головна сторінка · Редколегія · Контакт-центр