Україна / Фотолінії 2. станція ВИШНЕВЕ (868.4)
Україна, Київська областьстанція Вишневе
Ukraine, Kyiv regionVyshneve station
Тимчасово недіючий вхід на станцію Вишневе.
Турнікети збереглись в частково комплектному вигляді
Автор: Michael_Emperor                   Дата: 14 липня 2024 р.
Рейтинг: +3

Оцінка

[+]ВікторБГол
[+]Sloger6no
[+]ВСароян
[-]ВН Цокур

Інформація про фото

Опубліковано: 15.07.2024 19:21
Переглядів: 52

Постійне посилання

2. станція ВИШНЕВЕ (868.4)

Дорога приписки:Південно-Західна філія УЗ, ДН-1 Київ Україна / Фотолінії
Депо приписки:дільниця Київ-Волинський - Сорочий Брід (Козятин ДН-2)
Категорія:Роздільні пункти
Модель:Станція
Завод:Електрифіковано змінним струмом 25kV Україна / Фотолінії
Стан:действующий
Побудований:1876
Вишне́ве — вантажна залізнична станція[1] 2-го класу Київського залізничного вузла Київської дирекції Південно-Західної залізниці на електрифікованій дільниці Фастів I — Київ-Волинський між зупинним пунктом Тарасівка (6 км) та станцією Київ-Волинський (6 км). Від станції відгалужується лінія до станції Святошин (11 км). Розташована в однойменному місті Бучанського району Київської області.
 
У південному напрямку від станції прилягає двоколійний перегін Вишневе — Боярка, який обладнаний системою інтервального руху поїздів з одностороннім автоматичним блокуванням. У північному напрямку від станції прилягає чотириколійний перегін Вишневе — Київ-Волинський, обладнаний двома системами інтервального руху поїздів: І, ІІ, IV колі — одностороннє автоматичне блокування; ІІІ колія — двостороннє автоматичне блокування. Обидва перегони мають чотиризначну систему автоблокування.
 
Додатково І та ІІ головні колії перегонів Вишневе — Київ-Волинський та Вишневе — Боярка обладнані на постійно змонтованими пристроями двобічного автоблокування для організації тимчасового двобічного руху по одній з колій перегону при закритті руху по другій. Включення схеми зміни напрямку виконується без втручання працівників Дистанції із сигналізації та зв'язку (ШЧ-1). Рух поїздів у цьому випадку, здійснюється: у правильному напрямку — за сигналами автоблокування (АБ) та автоматичної локомотивної сигналізацією безперервної дії (АЛСБ), у неправильному напрямку — за сигналами АЛСБ.
 
Перегін Вишневе — Київ-Волинський має залізничний міст для того, щоб ІІІ колія була ближче до IV колії для організації подальшого руху поїздів в бік (з боку) станції Борщагівка.
 
Станція має дві платформи: низьку бічну біля будівлі вокзалу та високу острівну між головними коліями. Вихід з острівної платформи до пішохідних містків здійснюється з обох її кінців через турнікети.

Коментарі (2)

А що там за ремонт?
Судячи там новий мiст встановили.Та ще не готовий перил не мае.От закрито щоб хтось не поперся
Додати коментар
Ви не можете залишати коментарі так як не авторизовані.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті, будь ласка, щоб мати можливість залишати коментарі.




Головна сторінка · Редколегія · Контакт-центр