2. станція ВИШНЕВЕ (868.4)

Південно-Західна філія УЗ, ДН-1 Київ, дільниця Київ-Волинський - Сорочий Брід (Козятин ДН-2)
Дорога приписки:Південно-Західна філія УЗ, ДН-1 Київ Україна / Фотолінії
Депо приписки:дільниця Київ-Волинський - Сорочий Брід (Козятин ДН-2)
Категорія:Роздільні пункти
Модель:Станція
Завод:Електрифіковано змінним струмом 25kV Україна / Фотолінії
Стан:действующий
Побудований:1876
Вишне́ве — вантажна залізнична станція[1] 2-го класу Київського залізничного вузла Київської дирекції Південно-Західної залізниці на електрифікованій дільниці Фастів I — Київ-Волинський між зупинним пунктом Тарасівка (6 км) та станцією Київ-Волинський (6 км). Від станції відгалужується лінія до станції Святошин (11 км). Розташована в однойменному місті Бучанського району Київської області.
 
У південному напрямку від станції прилягає двоколійний перегін Вишневе — Боярка, який обладнаний системою інтервального руху поїздів з одностороннім автоматичним блокуванням. У північному напрямку від станції прилягає чотириколійний перегін Вишневе — Київ-Волинський, обладнаний двома системами інтервального руху поїздів: І, ІІ, IV колі — одностороннє автоматичне блокування; ІІІ колія — двостороннє автоматичне блокування. Обидва перегони мають чотиризначну систему автоблокування.
 
Додатково І та ІІ головні колії перегонів Вишневе — Київ-Волинський та Вишневе — Боярка обладнані на постійно змонтованими пристроями двобічного автоблокування для організації тимчасового двобічного руху по одній з колій перегону при закритті руху по другій. Включення схеми зміни напрямку виконується без втручання працівників Дистанції із сигналізації та зв'язку (ШЧ-1). Рух поїздів у цьому випадку, здійснюється: у правильному напрямку — за сигналами автоблокування (АБ) та автоматичної локомотивної сигналізацією безперервної дії (АЛСБ), у неправильному напрямку — за сигналами АЛСБ.
 
Перегін Вишневе — Київ-Волинський має залізничний міст для того, щоб ІІІ колія була ближче до IV колії для організації подальшого руху поїздів в бік (з боку) станції Борщагівка.
 
Станція має дві платформи: низьку бічну біля будівлі вокзалу та високу острівну між головними коліями. Вихід з острівної платформи до пішохідних містків здійснюється з обох її кінців через турнікети.
Загрузить фото · Править информацию
Тимчасово недіючий вхід на станцію Вишневе.
Турнікети збереглись в частково комплектному вигляді
14 липня 2024 р.
Автор: Michael_Emperor
2
+3
53
Списки рухомого складу




Головна сторінка · Редколегія · Контакт-центр