Блоги RailGalleryUa

Останні публікації  ·  Кращі дописи
07.12.2023, 07:34  ·  Новини сайту
Вітаю, дорогі наші користувачі та відвідувачі!
 
Пройшло вже понад півтора місяці з дня запуску проекту, отже можна говорити про наші досягнення та результати - той шлях, який проект вже пройшов.
 
Перш за все це сам факт відновлення роботи транспортної фотогалереї, попри ті складні та жахливі обставини, які принесла російсько-українська війна.  Наша позиція була і залишається однозначною: війна не привід для того, аби в українців чогось не було. Звісно, треба враховувати нові реалії, і ми це робимо. Разом з тим, захоплення - це те, що дозволяє людині психологічно розвантажуватись, а це, в умовах загальнонаціонального стану ПТСР, дуже важливо.
 
Вже можна сказати, що нам вдалося запустити проект на нових засадах, які дозволяють позбутися хвороб всіх попередників. Так, я маю на увазі фотоконкурс та ті нездорові явища, які він породжує. На жаль, з досвіду попередніх проектів стає зрозуміло, що банальне змагання на кращу фотографію перетворюється на пекельний жах з підміною самого предмета захоплення. Тому ми фотоконкурса позбулися, залишивши тільки рейтинг фото. Як показала практика, ми були абсолютно праві. На проект прийшли користувачі, яким цікавій сам предмет захоплення та дослідження, а не віртуальне почуття власної величі. Можливо через це ми будемо комусь нецікаві - що ж, кожному своє. Наша мета, аби проект виконував свою місію.
 
В нас сформувалась редакційна команда, в яку увійшли кращі представники фотогалереї TrainPhoto, дяка та низький уклін колегам за віру, підтримку, співпрацю!
 
Також ми зберегли програмне забезпечення TrainPhoto, движок, в який його автором та помічниками було вкладено багато душі та зусиль. На даний момент ми відловили основні баги, українізували основні частини та розділи, довели скрипт до стабільного робочого стану. Безмежно дякую автору, Данилу Колодію, за допомогу у вирішенні питань з кодом. Але автор скрипта наразі не має можливості продовжувати його розвиток. А це вкрай потрібно. Попри те, що движок в робочому стабільному стані, треба його модернізовувати, додавати нові функції та реорганізовувати те, що вже є. На жаль моїх пізнань в кодінгу на це бракує. Тому ми будемо вдячні, як що знайдеться веб-програміст, згодний нам допомагати.
 
Попереду багато роботи. Треба завершити українізацію движка, доопрацювати базу даних, є ще технічні питання про які я писав вище. Але головне - ми працюємо, ми відбулися, ми будемо працювати й надалі.
 
Дякуємо, що ви - з нами!

1





Головна сторінка · Редколегія · Контакт-центр